Tdc mms findmms dk galleri

tdc mms findmms dk galleri

christinagrimmie.eu bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre. Vi har samlet TDC og YouSee, således at alle TDC produkter er blevet til YouSee. Det gælder også vores MMS-service, men udover et nyt navn, samt at vi har. Her kan du se din mms, hvis du ikke kan se den på din mobil. også er til dig, der er tidligere TDC kunde med en mobil som ikke er opsat til at modtage mms'er. tdc mms findmms dk galleri

Tdc mms findmms dk galleri - fik

Region Hovedstaden Region Sjælland Samfund. Hvor stor er vindmølleindustriens magt? Send pictures from your computer to your cell phone with PixDrop.

Videos

Rasmus Thude - Elsk mig igen - OFFICIAL VIDEO TDC advarer mod fup-MMS Der er en svindel-sms i omløb, advarer TDC. Du kan læse mere om sikkerhed på nettet og mobilen her: christinagrimmie.eu Vi har samlet TDC og YouSee, således at alle TDC produkter er blevet til YouSee. Det gælder også vores MMS-service, men udover et nyt navn, samt at vi har. Her kan du se din mms, hvis du ikke kan se den på din mobil. også er til dig, der er tidligere TDC kunde med en mobil som ikke er opsat til at modtage mms'er.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *